جلوگیری از رفلاکس معده بعداز خوردن قهوه با 7روش

جلوگیری از رفلاکس معده بعداز خوردن قهوه با 7روش که مشکل را حل می کند.
ما در مقاله قبلی دیلایل اصلی عارضه رفلاکس رو توضیح دادیم و میتوانید مطالعه کنید.
جلوگیری از رفلاکس معده بعداز خوردن قهوه با 7روش
رست مدیوم دارک
اگر اسیدهای ارگانیک را از دانههای قهوه کم کنیم و در کل قهوه با درصد اسیدی پایین از رفلاکس معده بعد از خوردن قهوه جلوگیری میکند. ترکیب قهوه هایی رست شده بادرجه برشت مدیوم دارک برای جلوگیری از رفلاکس معده بهتر است و ما دان قهوه مدیوم دارک سان کافی مدل owlبه طور طبیعی حاوی اسید کمتری است و طعم مناسبی را دارد.
یعنی هرچه رست تیره تر باشد، سطح اسید کمتر است . با این حال، این ممکن است برای کسانی که قهوه مینوشند و نوشیدنیهای برشته شده لایت یا مدیوم را ترجیح میدهند، مشکل ایجاد کند.
ارتفاعات پایین
دانههای قهوهای که در ارتفاعات کم رشد میکنند حاوی اسید کمتری نسبت به دانههای قهوهای که در مناطق کوهستانی رشد میکنند، است.
دانستن اینکه دانه قهوه در کجا رشد کرده است، میتواند قهوهای بهطور طبیعی کم اسید داشته باشید که شما را با رفلاکس اذیت نمیکند.
خاک های آتشفشانی و ارتفاعات بالا اغلب به سطوح بالاتر اسیدیته در یک منطقه قهوه کمک می کنند . در همان زمان، مناطق مختلف برای سطوح مختلف اسیدیته و همچنین مشخصات طعم شناخته شده است. به عنوان مثال، قهوه کنیا بسیار اسیدی و میوه ای است، برخلاف قهوه برزیل یا سوماترا که تقریباً برعکس هستند.
کاهنده اسید
یکی از راههای خنثیسازی اسید موجود در قهوه، وادار کردن به یک واکنش شیمیایی برای خلاص شدن از شر آن است.ترفند کاهش اسید در عین عدم تغییر طعم قهوه شما است، به همین دلیل است که استفاده از محصولی مانند Coffee Tamer به خوبی جواب می دهد.
Coffee Tamer یک محصول ارگانیک است حاوی منیزیم،پتاسیم و کلسیم اسک که تا 90 درصد اسید را کاهش میدهد. که به نوبه خود احتمال ابتلا به رفلاکس اسید را تا حد زیادی کاهش می دهد.
محصولاتی مانند Coffee Tamer ضد اسید نیستند، که پس از شروع قهوه روی بدن شما اثر میگذارند.در عوض، این یک اقدام پیشگیرانه برای جلوگیری از تشدید رفلاکس در وهله اول است و اسیدهای قهوه را به هم متصل می کند تا از ناراحتی معده شما جلوگیری کند.
کسانی که اغلب قهوه می نوشند، کاهش دهنده های اسید را بسیار موثر و راهی ایده آل برای لذت بردن از قهوه در هر زمان، حتی در حال حرکت، یافته اند.

قهوه سرددم یا cold brew
ممکن است قهوه سرد را در زنجیره مورد علاقه خود دیده باشید، زیرا روز به روز محبوبیت بیشتری در بین قهوه خورها پیدا می کند.قهوه ای با طعم نرمتر و تلخی کم تولید می کند و همچنین مورد علاقه بسیاری از افرادی است که مشکلات رفلکس اسید یا سایر مشکلات گوارشی دارند.
دم کردن سرد می تواند اسید موجود در قهوه را به طور موثری خنثی کند زیرا از آب سرد به جای گرم برای استخراج طعم از دانه ها استفاده می کند.در نتیجه، اسید بسیار کمتری دارد قهوه سرد تا 70 درصد اسید کمتری نسبت به یک فنجان قهوه معمولی دارد.
یکی از بهترین راهها برای افزایش اثربخشی نوشیدن قهوه سرد این است که مطمئن شوید خودتان آن را درست میکنید. انجام این کار بسیار آسان است، و اگر فرنچ پرس دارید ، میتوانید در خانه کلد برو رو درست کنید ولذتش رو ببرید.
هر چه مدت طولانی تری بماند، طعم به دست آمده قوی تر خواهد بود. برای کاهش میزان تفاله در دم کرده، از 1/2 فنجان قهوه درشت آسیاب شده و همان مقدار آب استفاده کنید.
پس از اتمام دوره دم کردن، قهوه را در یک پارچ یا فنجان صاف کرده و میل کنید. اگر ترجیح می دهید، دوباره آن را از طریق یک فیلتر قهوه صاف کنید تا تفاله قهوه در فنجان نباشه من همیشه ازv60 فلزی برای این کار استفاده میکنم.
کافئین را کنترل کنید
کافئین همیشه در حد اعتدال بهتر است. حتی بزرگسالان سالم نیز باید مصرف کافئین خود را محدود کنند تا در صورت ترک قهوه از ترک کافئین جلوگیری کنند. طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) حد مجاز برای بزرگسالان سالم 400 میلی گرم در روز یا معادل حدود 4 فنجان قهوه است.
به خاطر داشته باشید که محتوای کافئین بر اساس درجه برشت نیز متفاوت است. یک رست لایت کافئین بیشتری نسبت به یک رست تیره دارد، بنابراین مقدار کمی از آن می تواند راه زیادی را برای شما به ارمغان بیاورد.
کافئین بیش از حد نیز می تواند نفخ شکم ، اضطراب و اختلال خواب را افزایش دهد. وقتی در حد اعتدال از قهوه کافئین دار استفاده کنید، یک انتخاب رژیمی ایمن است.
قهوه با کیفیت مثل عربیکا مصرف کنید
مصرف قهوه خود را با انتخاب دانه های قهوه عربیکا با کیفیت بالا ارتقا دهید. از مخلوطهای قهوه فوری یا قهوههایی با طعمها و رنگهای مصنوعی پرهیز کنید.اگر به دنبال حذف کامل کافئین با قهوه بدون کافئین هستید، باید قهوه دیکف را تست کنید.
در صورت سوزش سر دل آیا باید قهوه بدون کافئین بنوشم؟ اگر سوزش سر دل ناشی از کافئین موجود در قهوه دارید، قهوه بدون کافئین ممکن است به کاهش علائم سوزش سر دل کمک کند. اما برای برخی، برشته کردن تیره با اسید کم برای تسکین علائم آنها کافی است.
قهوه دیکف طی مراحل کافئین زدایی شامل فرآیندی است که در آن دانه ها قبل از رسیدن به دست مصرف کننده در حلال ها خیس می شوند.
این فرآیند توسط سازمان fda ایمن تلقی میشود، اما ممکن است برای قهوهنوشانی که به دنبال نوشیدنیهایی هستند که زیاد فرآوری نشدهاند، گزینه عالی نباشد.
عصاره گیری
اگر از قهوه کمتر از حد خود عصاره بگیریم باعث افزایش طعم ناخوشایند و افزایش اسید می شود و در کل اسیاب درشتر از حالت استادارد به این امر کمک میکند.

جلوگیری از رفلاکس معده بعداز خوردن قهوه با 7روش
جلوگیری از رفلاکس معده بعداز خوردن قهوه با 7روشجلوگیری از رفلاکس معده بعداز خوردن قهوه با 7روش جلوگیری از رفلاکس معده بعداز خوردن قهوه با 7روشجلوگیری از رفلاکس معده بعداز خوردن قهوه با 7روش جلوگیری از رفلاکس معده بعداز خوردن قهوه با 7روشدجلوگیری از رفلاکس معده بعداز خوردن قهوه با 7روش جلوگیری از رفلاکس معده بعداز خوردن قهوه با 7روش