آروما قهوه پیچیده ترین عنصر قهوه است. جای تعجب نیست، زیرا یک دانه قهوه به تنهایی حاوی بیش از 800 ماده معطر محلول در آب است که عطر و طعم چند وجهی آن را فراهم می کند که با پیشرفت دستگا های تست جدید مرتبا کشف می شوند.
بهتره بدونیم که آروما قهوه با رایحه قهوه متفاوت است. عطر قهوه همان بوی قهوه است که به مشام می رسد که مسئول بسیاری از ویژگی های طعم دهنده است که به طور مستقیم توسط زبان قابل درک نیستند که شیرین، نمکی، تلخ، ترش و اومامی هستند.از آنجا که آروما رها شدن ترکیبات طعم دهنده از قهوه از طریق هوا است، دانه قهوه تازه آروما بسیار قوی تری نسبت به قدیمی دارد و همچنین به همین دلیل طعم بهتری می بخشد!
عطر
این عطر را می توان به عنوان مثال پیچیده، دودی، مغذی، گیاهی یا میوه ای توصیف کرد. بسیاری از قهوه های خوب، عطر و بوی ظریف گل را در عطر نشان می دهند. اغلب در لحظه شکسته شدن پوسته دانه قهوه در هنگام رست صحیح قهوه، بهترین تجربه عطر است.
عوامل موثر
تازگی، طراوت و رست قهوه از عوامل مهم در حفظ و تقویت عطر و طعم مطلوب قهوه است.