اسپرسو تخصصی چیست؟
10
فوریه
قهوه اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است که در اوایل قرن ۲۰م در ایتالیا اختراع شده است. اسپرسو به نوشیدنی میگن که با دمای آب 90 تا 92 درجه و همراه با فشار پمپ از میان دانه های قهوه عبور می کند.این قهوه از قهوه های دمی (چکانه ای ،غوطه وری…) غلظت بالاتری دارد.
دانه ها باید در هنگام رست دولوپ بیشتری خورده باشد چون هر وسیله دم آوری قهوه مخصوص از لحاظ گونه و درجه رست را می طلبد به طور مثال هیچکس از روبوستا ویتنام را با v60 دم اوری نمی کند.
قهوه ها باید دیگس شده باشند چون قهوه تازه برشت تا زمان گاززدایی قابلیت عصاره گیری را ندارد.در هنگام درست کردن اسپرسو با هر نوع دستگاهی باید سایز اسیاب فاین باشد.
espressoبه نوشیدنی اطلاق میشود که فشار پمپ از لحظه اول عصاره گیری 9 بار باشد و زمان 25 ثانیه باشد اما سایز بسکت های پرتافیلتر متفاوت است،ما یه بسکت 17 گرمی داریم پس باید در 25 ثانیه 34 گرم عصاره گیری کنیم و این کنترل زمان به وسیله درشت و ریز کردن سایز اسیاب انجام می شود.
اگر بعد از عصاره گیری کیک قهوه یا همان پودری که ازش عصاره گیری کردیم آبکی و حالت خمیر مانند و احتمالا روی کیک قهوه آب جمع شده باشد یعنی سایز اسیاب کردن خیلی ریز بوده است و باید سایز آسیاب را به کمی درشتر تغیر دهیم و اگر زمان عصاره گیری کمتر از 25 ثانیه باشد با سایز اسیاب را ریزتر کنیم.
نا گفته نماند با بروزتر شدن تکنولوژی در حوزه قهوه تخصصی و پیدایش دستگاه های مخصوص با امکانات پری اینفیوژن می تواند زمان عصاره گیری تغییر پیدا کند.
ما برای اسپرسو میتوانیم از قهوه سینگل اوریجن یا ترکیبی و یا 100%روبوستا استفاده کنیم و این کاملا بسته به سلیقه شخص است اما قهوه های ترکیبی یا بلند عربیکا و روبوستا بیشتر رواج دارد.
فروشگاه رستری قهوه سان
Typically replies within minutes
Any questions related to اسپرسو تخصصی چیست؟?
WhatsApp Us
🟢 Online | Privacy policy
واتساپ برای راهنمایی بیشتر